Viernes, 9 / 12 / 22
GRUP TREBALL
OVE
Descripció
On tenim presència
Qui som
Col·laboradors
Publicacions
Mediateca
Documentació
DEF
Descripció
On tenim presència
Qui som
Col·laboradors
Publicacions
Mediateca
Documentació
Coeducació
Descripció
Qui som
Publicacions
Documentació
XEC 3
Descripció
On tenim presència
Qui som
Col·laboradors
Publicacions
Mediateca
Documentació
FORMACIÓ
Curs de Postgrau 2011-2012
Curs de Postgrau 2012-2013
Curs de Postgrau 2013-2014
Curs de Postgrau 2014-2015
Curs de Postgrau 2015-2016
Participacio al projecte AEQUALIS de l'institut de salut i envelliment
 
http://salut-envelliment.uab.cat/aequalis/novetats/2/

Mª Jesús Comellas és professora emèrita de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i directora del GRODE (Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament), on s'hi desenvolupa un treball per afavorir la construcció de coneixement en les relacions intergeneracionals. Mª Jesús Comellas afirma que durant la seva trajectòria ha anat veient tots els estereotips vinculats a l'edat i a la manca de reconeixement de les persones per la seva experiència i coneixement acumulats al llarg de tota la vida, i considera que "això és una pèrdua que la societat no es pot permetre". L'estudi AEQUALIS afavoreix, segons ella, "una mirada molt més equitativa i de respecte cap a les persones grans, la generació més fràgil després de la infància".

Tres mirades de saviesa per a l’estudi AEQUALIS

Publicat el 16 de març de 2016

L'estudi AEQUALIS té el privilegi de comptar, entre el grup de persones externes que assessoren el desenvolupament de la intervenció, amb tres dones que hi aporten la seva saviesa, la seva mirada i la seva experiència. L'Assumpta Serra ha estat 30 anys treballant en el món educatiu, com a mestra a les Escoles d'Adults de Trinitat Vella, de l'Hospitalet i de Montcada. La Teresa Muñoz és infermera especialitzada en l'àmbit geriàtric, a més d'haver estat dinamitzadora de grups psicoeducatius. Les dues estan actualment jubilades i continuen interessades per tot allò que passa en l'àmbit de la gent gran. Han decidit apropar-se a l'estudi AEQUALIS "per donar, però també per aprendre". La seva visio coincideix a l'hora d'afirmar que "la gent gran pateix molt, i sovint les persones no tenen els coneixements ni les fortaleses necessària per fer petits canvis que els ajudin en la seva vida quotidiana. I aquest projecte dóna eines i capacita a les persones."

Per la seva banda, la Mª Jesús Comellas és professora emèrita de psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i directora del GRODE (Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament), on s'hi desenvolupa un treball per afavorir la construcció de coneixement en les relacions intergeneracionals. Mª Jesús Comellas afirma que durant la seva trajectòria ha anat veient tots els estereotips vinculats a l'edat i a la manca de reconeixement de les persones per la seva experiència i coneixement acumulats al llarg de tota la vida, i considera que "això és una pèrdua que la societat no es pot permetre". L'estudi AEQUALIS afavoreix, segons ella, "una mirada molt més equitativa i de respecte cap a les persones grans, la generació més fràgil després de la infància".

Copyright © 2008 GRODE